Меню
Меню
Your Cart
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече

Сребърни обеци

Brand: SXY Jewellery Модел: SE3067
Изискани и нежни дамски обеци изработени от сребро и перли. Перлите имат уникална красота и блясък. Тези обеци ще подчертаят вашата индивидуалност...
29.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: Y9811
Дамски сребърни обици, висящи, на винт, с циркони "Клонче". Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира.Възможно ли е да има обици, които могат да бъдат носени както всеки ден, така и на официален повод. Отговорът е - да. Интересното при..
111.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: Z14756
Дамски сребърни обици, висящи, на винт, с циркони "Съзвездие". Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Подходащи са за ежедневието и са страхотен избор за подарък. Закопчаването на обеците е надеждно и здраво.Широчина -1.50 смД..
69.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: FYE10638
Дамски сребърни обици с черен емайл. Среброто е с родиево покритие което означава, че то няма да промени цвета си със времето или да се оксидира.Размер: 9.0 см х 1.0 смС покупката на сребърни обици - модел FYE10638, получавате елегантна подаръчна опаковка и сертификат з..
69.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2898
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.3 смШир..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3034
Дамски сребърни обици малки халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.1..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E31025
Дамски сребърни обици тип халки. Моделът е изчистен без циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подхода..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3249
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретни миниатюрни циркончета. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: EL070015
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли, без камъни. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Диаметър: 1.30 ..
36.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3110
Дамски сребърни обици тип халки с цветни циркони. Основните камъни са в лилав и розов цвят и са във форма, която наподобява неразцъфнало цвете. Под тях са инркустирани и миниатюрни бели циркончета. Среброто е с проба 925 с родиево покри..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2712
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците се състоят от три сърчица, частично инркустирани с циркони. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подхода..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E31022
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Моделът е интересен и нестандартен. Обиците са във формата на сърце с фасети от циркони. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се окс..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E31023
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Моделът е интересен и разчупен. Висулката към обицата е във формата на сърце с инркустирани циркони и преминава през изчистена халка. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, ч..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2747
Дамски сребърни обици тип халки с кръгли циркони. Класически модел за ежедневието. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Размери:Диаметър: 1.6 смШирочи..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3216
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са о..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3132
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците са в стандартна кръгла форма, обсипани с многобройни циркончета. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурн..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3136
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Класически модел. Среброто е с проба 925 с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подаръ..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3192
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига, като в средата изпъква по-масивен циркон. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и с..
45.00 лв.
Купи
Показани 1 от 20 | 404 (21 Страници)