Меню
Меню
Your Cart
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече

Сребърни бижута

Предимствата на бижутата от сребро

Среброто се използва от човечеството от хилядолетия. При някои народи точно този метал се е смятал за основния символ на богатството и разцвета. В онези времена на изделията от сребро са им приписвали мистични способности, а днес не всички вярват в тях. Но въпреки това всички харесват бижутата от сребро по различни причини.

Най-важната от тях е, че сребърните бижута днес са достъпни за абсолютно всички. Заедно с това, по изящество и изтънченост на тях няма равни. Точно заради тези им качества бижутерите много обичат този мек метал, с него се работи лесно, а изделията се получават изключително красиви и елегантни. Освен това среброто в бижутата се хармонира страхотно със скъпоценните и полускъпоценните камъни. Можете да се убедите в красотата на изделията от сребро, ако разгледате нашите предложения за бижута от сребро.

Всеки човек може да носи сребърни бижута, независимо от възрастта на цвета на кожата. Този благороден метал не предизвиква алергични реакции дори и при контакт с най-чувствителната и нежна кожа. Среброто оказва на организма благоприятен, оздравяващ ефект. Неслучайно от древни времена богаташите се хранят със сребърни прибори и пият от сребърни чаши. Сребърните йони оказват смъртоносно въздействие на вредните микроорганизми. И до днес има поверие, че ако почукаш със сребърна лъжичка по първото зъбче на бебето, всички останали зъбки ще растат здрави и равни.

Среброто въздейства благоприятно на нервната система на човека, понижава артериалното налягане, помага при главоболие.

Съвременните дизайнери въплъщават със сребро най-различни идеи. Ажурни обеци, необикновено красиви висулки, пръстени с необикновени форми, колиета и много други – разгледайте предложенията ни и изберете най-подходящото бижу от сребро специално за Вас или за близки за Вас хора.

Още едно предимство на бижутата от сребро е, че могат да се носят с всяка дреха, на всяко мероприятие и в ежедневието.

Защо да изберете сребърно бижу?

Във всички времена златото е било символ на разкош и благосъстояние. Трудно е да се види човек, който не обича бижутата от този метал. Само че има изключително много хора, които предпочитат украшенията от сребро. Това се обяснява не само с това, че среброто е по-евтино от златото, много от бижутерийните изделия от сребро струват колкото златните. Много баби и мами препоръчват на дъщерите и внучките си да носят сребърни бижута, докато навършат пълнолетие. Свързано е с това, че когато те са били юноши, златото се е смятало за много скъп метал и малко хора са можели да си позволят да си купят златни бижута. Освен това, слагайки си златно бижу, човек изпъква сред останалите, а на младите момичета това не им е необходимо.

В днешно време често можем да видим жени, а и мъже, които носят много злато. Трудно е това да се нарече красота, изглежда прекалено и безвкусно.

При избор на бижута специалистите препоръчват да се ръководите от собствения си вкус и усещане. За много хора среброто е по-благороден метал от скъпото и разкошно злато, това също трябва да се има предвид при избор на бижу. Разгледайте нашия каталог от сребърни бижута. В нашия сайт сме представили широк избор от изискани украшения. Бижутата от сребро са били популярни още преди хиляди години. Среброто е не само благороден и изискан метал, той има и лечебни свойства.

Предимствата на сребърните бижута:

  1. Този метал оказва подмладяващо действие. От древни времена хората знаят, че носенето на сребро запазва младостта за години напред.
  2. В сравнение със златните бижута, сребърните изглеждат по-леки. Бижутерите знаят, че среброто се топи добре и от него може да се създаде изискано и изтънчено украшение.
  3. Бижутата със скъпоценни камъни могат да подчертаят статуса и изискания Ви вкус много по-добре от златните бижута. Но не трябва да ги носите всеки ден. За ежедневния Ви живот е по-добре да изберете по-практични украшения.

Можете да закупите сребърно бижу за мъж или за жена, без да излизате от дома си и на невероятни цени – изберете от нашия сайт!

Brand: SXY Jewellery Модел: SS13351
Дамски сребърен комплект "Кристали" включващ колие, обици и пръстен - изработени от сребро - проба 925 с родиево покритие. Обиците са с английско закопчаване, което е сигурно и надеждно. Размери : Верижка:  дължина по избор Обици: 1.5 см  х 0.7 см Висулка: 1.5 см х 0.7 см Пръст..
242.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS6083
Дамски комплект изработен от сребро проба 925 с родиево покритие, циркони и седеф. Размери : Верижка: дължина  40.0 см + удължение 2.0 смобици: диаметър 1.0 смПоръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
89.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: V02382
Дамски комплект изработен от сребро - проба 925 с родиево покритие и черен емайл. Размери : Верижка: 42,00 см.Поръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
129.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: YL6540109
Дамски комплект с модерен и атрактивен дизайн, изработен от сребро - проба 925 с родиево покритие и черен емайл.Поръчвайки бижу от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате подарък - елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция...
175.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SE3067
Изискани и нежни дамски обеци изработени от сребро и перли. Перлите имат уникална красота и блясък. Тези обеци ще подчертаят вашата индивидуалност...
29.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: FYE10638
Дамски сребърни обици с черен емайл. Среброто е с родиево покритие което означава, че то няма да промени цвета си със времето или да се оксидира.Размер: 9.0 см х 1.0 смС покупката на сребърни обици - модел FYE10638, получавате елегантна подаръчна опаковка и сертификат з..
69.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2898
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.3 смШир..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3034
Дамски сребърни обици малки халки, изчистени, семпли без циркони, камъни или други кристали. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието.Размери:Диаметър: 1.1..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E31025
Дамски сребърни обици тип халки. Моделът е изчистен без циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подхода..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3181
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретен циркон. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Размери:..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3249
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли с дискретни миниатюрни циркончета. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: EL070015
Дамски сребърни обици халки, изчистени, семпли, без камъни. Среброто е с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обеците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подарък. Диаметър: 1.30 ..
36.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3110
Дамски сребърни обици тип халки с цветни циркони. Основните камъни са в лилав и розов цвят и са във форма, която наподобява неразцъфнало цвете. Под тях са инркустирани и миниатюрни бели циркончета. Среброто е с проба 925 с родиево покри..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2712
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците се състоят от три сърчица, частично инркустирани с циркони. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подхода..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E31022
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Моделът е интересен и нестандартен. Обиците са във формата на сърце с фасети от циркони. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се окс..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E2747
Дамски сребърни обици тип халки с кръгли циркони. Класически модел за ежедневието. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Размери:Диаметър: 1.6 смШирочи..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3216
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците са с плетка наподобяваща верига. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са о..
40.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3132
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Обиците са в стандартна кръгла форма, обсипани с многобройни циркончета. Среброто е с проба 925 и с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурн..
45.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: E3136
Дамски сребърни обици тип халки с циркони. Класически модел. Среброто е с проба 925 с родиево покритие, което означава, че то няма да промени цвета си с времето или да се оксидира. Закопчаването на обиците е здраво и сигурно. Подходащи са за ежедневието и са оригинален избор за подаръ..
45.00 лв.
Купи
Показани 1 от 20 | 834 (42 Страници)