Гривните са сред бижутата, които се използват както от мъже, така и от жени не само в списанията, но и в ежедневието. Моделите на гривни, носени от жените, обикновено се използват, за да направят ежедневните дрехи да изглеждат много по-забележителни с техните по-елегантни и стилни структури. Въпреки това, ярките гривни с по-големи камъни, предназначени за по-специални поводи, са силно предпочитани. За някои хора, гривните са неразделна част от облеклото. Дори един мъж може да изпъкне сред голяма компания, ако правилно е подбрал своя аксесоар за ръката – това може да направи ежедневните комбинации от тоалети много по-забележителни. С моделите гривни от нашия онлайн сайт www.sxyjewellery.com можете да отразявате своя уникален стил и характер в дрехите си през деня и да насочвате всички погледи към себе си във Вашата среда.

Ако няма много по-голям избор на материали и дизайн, за разлика от други бижута, при избора на гривни, това може да предизвика много стресиращи моменти за мъже и жени, които искат да изберат различни дрехи и подходящи гривни. Моделите гривни, предназначени за жени, обикновено се произвеждат от злато или сребро. В допълнение, различните камъни, използвани в гривните, също правят гривните да изглеждат много по-забележителни и уникални. Моделите гривни, предназначени за мъже, също обикновено са проектирани със сребро, стомана или бяло злато. Освен това мъжете, които искат да привлекат вниманието със своя шаби стил, могат да изберат и гривни от кожа и различни материали. Е, какви са моделите гривни, предназначени за жени и мъже, и какви подробности трябва да имате предвид при закупуването на гривна?

Модели гривни за жени

Както при всички видове бижута, има много повече възможности за избор на жените при гривните. По този начин, въпреки че стиловете на облекло и аксесоари на всички жени са различни един от друг, могат да бъдат създадени модели гривни, които всички жени могат да предпочитат. При комбинирането им с дрехи трябва да се обърне внимание на гривни от различни стилове. Бъдете внимателни при избора си на аксесоар за ръката, тъй като е твърде вероятно първоначалния Ви избор да не постигне стилова хармония между гривната и роклята и крайният резултат не е много сполучлив. За да избегнете тази ситуация, е необходимо да осигурите цветова и дизайнерска хармония между предпочитаната от Вас гривна и Вашето облекло, доколкото е възможно. В моделите гривни, специално създадени за жени, на преден план излизат няколко различни материала. Тези материали и опции за дизайн могат да се комбинират с уникални дрехи, за да се създадат по-успешни и забележителни образи. Е, какви са основните материали, използвани в моделите гривни, предназначени за жени, и с какъв стил на облекло трябва да се използват?

Модели златни гривни

Моделите златни гривни са сред най-предпочитаните гривни днес. Яркият и привличащ вниманието цвят на златото прави моделите златни гривни много атрактивни. Има много различни опции за цвят и дизайн в моделите златни гривни за жени, които искат да усетят уникалната елегантност на златото както в ежедневието си, така и докато посещават специални събития или през нощта.

Поразителната жълта структура на стандартното злато е най-използваният вид злато от години. Въпреки това жените, които искат да комбинират златните гривни в ежедневието си, обикновено предпочитат гривните от бяло злато. Благодарение на своята сива и лъскава структура, моделите гривни от бяло злато се адаптират към много ежедневни тоалети и предлагат на жените предимствата на много по-удобно използване и комбинирате с облеклото. В същото време жените, които харесват модели гривни с по-модерни детайли, по принцип предпочитат розово злато. Розовото злато, което се получава чрез добавяне на мед като сплав към златото, осигурява завладяващ дизайн благодарение на специалния си цветови тон.

Сред златните гривни, днес са много популярни моделите, в които различни камъни се използват заедно, както и по-прости и плетени гривни, създадени само от злато. Най-често използваните скъпоценни камъни в моделите гривни са цветни скъпоценни камъни като циркон, диаманти, диаманти, изумруди и рубини. За да се придаде по-цветен вид на дизайна на гривните, при различните модели гривни се предпочита цирконов камък, приготвен в различни цветове.

Модели сребърни гривни

Среброто, което се използва в производството на различни бижута от векове, продължава да бъде предпочитано от много жени и днес. В допълнение към уникалната структура на среброто, фактът, че моделите сребърни гривни предлагат много по-достъпни ценови предимства в сравнение със златото и подобни метали, е сред причините, поради които сребърните гривни са предпочитани. Уникалната сива и лъскава структура на среброто се адаптира към много дизайни, особено в ежедневния стил.

В допълнение към уникалната структура на среброто, различните камъни, използвани в моделите сребърни гривни, добавят цвят към дизайна, позволявайки да се създават по-забележителни комбинации. Дизайните, създадени с помощта на различни камъни като смарагд, нефрит, топаз и кехлибар, често се използват от жени, които предпочитат цветни комбинации от дрехи през деня. Можете да отразявате своя уникален стил в дрехите си по-успешно с различни модели сребърни гривни, с, и можете да накарате погледите да се събират върху вас във всяка среда, в която се намирате.

Сребърните гривни са бюджетни бижута. Те струват по-малко от златото или платината, но не са по-ниски от тези метали по красота и елегантност. Сребърните аксесоари са чудесни за ежедневно носене и за празнични тоалети. Но за да се чувствате уверени и привлекателни, едно момиче трябва да знае как да избере сребърна гривна.


Характеристики на сребърни гривни

На първо място, продуктът трябва да бъде привлекателен и в хармония с дрехите. Не забравяйте да вземете предвид какви други аксесоари ще се носят с гривната. Трябва да се помни, че златните обеци или пръстен не са в хармония със среброто. Но ако бижутата са изработени от бяло злато или платина, тогава образът ще бъде завършен.

Не забравяйте да обърнете внимание на качеството на гривната. Среброто е тежък метал, така че когато избирате масивен предмет, обърнете внимание на теглото му. В леките бижута най-вероятно се добавя калай. Не се препоръчва да го купувате, защото металът бързо ще потъмнее и ще загуби външния си вид.

Ако купувате гривна, украсена с камъни, уверете се в силата на тяхното фиксиране. В противен случай камъните ще изпаднат и декорацията ще загуби красота и привлекателност. Съответно няма да е възможно да го носите.

Размерът на гривната

Размерът на гривната трябва да бъде избран по такъв начин, че да не прищипва китката, но и да не се изплъзва от ръката. Тънките бижута трябва да са леко свободни. Тяхната дължина трябва да надвишава един и половина сантиметра от обиколката на китката. Масивните аксесоари прилягат по-близо до ръката, а дължината им трябва да бъде максимум по-голяма от обиколката на китката.

Цвят на гривната

Сребърните бижута могат да бъдат светли или почернени. Светлите гривни са подходящи за жени с тъмна кожа с тен, на жените със светла кожа се препоръчва да носят аксесоари в тъмен цвят.

Ширина на гривната

Когато избирате бижута, трябва да обърнете внимание на дебелината на китката. На по-пълничките дами подхождат по-масивни гривни или направени на няколко слоя. Стройните момичета, в допълнение към тънките гривни под формата на верига, могат да изберат за себе си ажурни аксесоари, направени под формата на дантела, които изглеждат безтегловни.

Жените, които обичат да носят мъниста, трябва да избират гривни с камъни, които са по-големи от мънистата на колието.