Меню
Меню
Your Cart
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече

Блог RSS Feed

m.milusheva 0 27
Ефектна брошкаБрошката е смел и привличащ погледа аксесоар, предназначен да придаде значителен ефект на външния вид. За разлика от по-фините и по-незн..
m.milusheva 0 28
Брошка от филигранФилигранната брошка е вид брошка, която се характеризира със сложни метални покрития, образуващи деликатни орнаменти. Този стил брош..
m.milusheva 0 28
Какви видове брошки има, кога можем да ги носим и от какви материали са направени?Брошките, вечни и елегантни модни аксесоари, които са украсявали тоа..
m.milusheva 0 33
Трудно ли Ви е да комбинирате бижута с облеклото си?Напоследък сребърните бижута са изместени от златни и това беше очаквано. Отминаха дните, когато б..
m.milusheva 0 27
Пиърсингът - традиционно практикувана форма на телесно украшение, която превзема своята уникалност и символика в различни култури и общества по целия ..
m.milusheva 0 73
Ако сте мислили за пиърсинг и сте направили няколко търсения в търсачката, вече знаете всичко за най-болезнените видове. Пиърсингът обаче е възможност..
m.milusheva 0 36
Пиърсингът на ухото и други части на човешкото тяло ни е познат от древни времена. Но днес пиърсингът често е само определен начин да се откроите от о..
m.milusheva 0 29
В навечерието на 8 март, празника на жената, търсенето на подаръци е в пълен разгар. От класическите цветя и шоколади до по-необичайни и иновативни из..
m.milusheva 0 32
Празникът 8 март винаги е прекрасно събитие, на което нито една жена не трябва да остане разочарована. Поздравяваме близки, роднини, колеги на работа ..
m.milusheva 0 35
В тази статия решихме да Ви направим един опростен списък бижута, които трябва да има във всяка кутия за бижута.Бижутата не са просто „черешката” за з..
m.milusheva 0 33
Бижутата и дизайнерските бижута са едни от най-популярните варианти за подаръци за жени от всички възрасти. В същото време мъжете доста често се губят..
m.milusheva 0 42
Какви са колиетата според тяхната дължина и разновидности?В тази статия ще анализираме популярните бижута за врата и ще Ви покажем как да изберете пра..
Показани 1 от 12 | 240 (20 Страници)