Как да направим изненадата приятна?

Купуването на правилния подарък без причина е половината от битката. За да бъде ефектът пълен, той трябва да бъде поднесен правилно. Съгласете се, дори и най-луксозният подарък може да бъде развален от небрежно поднасяне, неглижирано или без да се вземе предвид настроението на любимия човек. С изненада нещата са почти същите: трябва да изберете точното време и да подготвите самата процедура по поднасянето на подаръка.

Правете изненади правилно

Самата дума "изненада" не означава непременно нещо добро, разбирате ли. Наистина, освен така очакваната от всички приятна изненада, има и една неприятна?.. За да бъде подаръкът Ви гарантирано, че няма да попадне във втората категория, трябва да обърнете внимание на няколко момента.

Не поднасяйте прекалено скъпи бижута като изненада. Дори ако финансовите Ви възможности позволяват и като цяло за любимия човек сте готови да вземете поне звездичка от небето, не трябва да го правите без причина, просто така. Такъв подарък е по-вероятно да изплаши и да събуди подозрение. Но презентациите от средната ценова категория и малко по-ниски ще бъдат доста подходящи.

Изберете най-доброто време за поднасяне на подарък!

Изберете правилното време. Ако сте направили грешка и искате да се поправите за грешката си, като купувате бижута без причина, по-добре е да не правите това. Прекалено добре всяка жена знае цената на такова „без причина“. По-добре е просто искрено да се извините за грешки - това трябва да е достатъчно. В краен случай изчакайте известно време, така че подаръкът със сигурност да не е свързан с лошото Ви поведение.

Анализирайте външния вид на човека, на когото ще подарите бижуто. Започнете с очевидното: как изглежда, какви дрехи носи, какви аксесоари - големи или малки, с камъни или без и т.н. След това обърнете внимание на особеностите на външния му вид: едва ли на дама над 50 години би било подходящо да дадете тънка къса верижка, която ще подчертае всички несъвършенства на шията и деколтето. Или младо момиче с тънки пръсти - пръстени с огромен камък. Въз основа на тази информация изберете декорацията, която наистина ще допълни визията на Вашата любима или приятелка.

Помислете дали човекът на когото ще подарявате подарък, харесва изненади?

Помислете за природата и темперамента на любим човек. Това е може би най-важното. Разбира се, в света има малко хора, които са категорично против изненадите. Но те са. Ако Вашият любим попада в тази категория, не го изнасилвайте и измисляйте изискани начини за поднасяне на бижуто. Просто поднесете избрания аксесоар, например на вечеря. Или дори поднесете „изненадата“, като признаете, че искате да направите подарък на любимия човек точно така. Отворете каталога на www.sxyjewellery.com, седнете заедно и изберете бижуто, което ще харесате и на двама Ви. Да, няма изненада. Но ще прекарате време заедно в много приятно занимание. Това също е безценно. Е, ако човекът до Вас е луд по изненадите, можете и трябва да използвате тази тенденция.

10 идеи за поднасяне на подарък без повод

Нищо чудно, че казват, че най-добрият импровизиран подарък е този, който е внимателно подготвен. И така, какви са опциите? Предлагаме Ви 10 идеи, за да можете със сигурност да изберете най-добрата.

Създайте "ефирна" атмосфера. Без значение на колко години е Вашият любим човек, година или шестдесет и пет, всички обичат балони. Това е незаменим атрибут на празника и добър начин да премахнете сериозността на момента и да се върнете към детството за известно време. Можете да използвате ентусиазираното настроение, което балоните могат да дадат на любимия човек. Изберете ярък куп балони или изберете цветова схема, която момичето или момчето определено ще оцени. Можете да поставите подаръка изненада в един от тях, а в останалите балони да сложите по Ваше желание:

  • бележки с мили думи;
  • цветни конфети;
  • оставете и малко празни балони.

На получателя на подаръка е гарантирана насладата, а на подаряващия - усмивката и щастието на любим човек.

Подарък-изненада и книга

Подарете четене на глас. Утвърден метод за поднасяне на подарък, поставен в книга. Просто изрежете дупка в страниците, за да поставите подарък от бижу и поканете любимия човек да почете малко. В зависимост от вкусовете на момичето и общото Ви чувство за хумор, това може да бъде всяка книга - от любовен роман до учебник по микробиология. Тази изненада ще се провали само в един случай: ако момичето страстно обича книгите и е обидено от Вас, че сте съсипали любимия й роман на Достоевски.

Подарък-изненада + домашен любимец = страхотна комбинация

Включете домашния любимец на любимия човек в изненадата. Ако любим човек е щастлив собственик на котка или куче и сте приятели с четириноги домашни любимци, използвайте ги. Поставете нашийник на животното и прикрепете към него закупените бижута. Или просто завържете лък, като котката Леополд, и вече прикрепете към него кутия с подарък. Нежността от съзерцаването на любимо животно ще бъде насложена върху радостта от Вашия подарък и просто ще предизвика буря от емоции в момичето. 

Вашият човек обича ли риболовът?

Отидете на риболов, като използвате закупения подарък като стръв. Завържете декорацията с въдица и „отидете на риболов“. На сутринта се събудете по-рано от любимия човек и го докоснете няколко пъти с подарък на въдица. Нека първото нещо, което Вашият любим човек вижда сутрин, е Вашият подарък, който сам отива в ръцете му.

Ако морето е любимата Ви дестинация...

Отидете на море! Нека е виртуално. Ако украсата е малка и любимата Ви е луда по морето (и кой, чудя се, е безразличен към него?), Черупката от двучерупчеста мида ще бъде чудесен начин да направите подарък. Намирането им сега не е проблем, поставянето на бижута вътре също. Пръстените и перлите ще изглеждат особено изгодни. Но малките обеци на шипове също са подходящи. Експериментирайте!

Направете една обикновена сутрин специална. Ако живеете заедно от дълго време, не трябва да измисляте нещо необичайно. Добавете изненади към най-познатите ежедневни ритуали. След сън любимият обува чехли - и нещо му пречи. Вече познахте какво е, нали? Можете да прикрепите изненада към паста за зъби или четка, кърпа или друга вещ, която любимия Ви ползва сутрин. Или към огледалото, в което любимият гледа след измиване. До буркан кафе, до чаша, до вратата на хладилника – вариантите наистина са много. Основното е, че рутината изведнъж става необичайна, блести с ярки цветове. Сигурни сме, че можете да го направите!

Подгответе мисията. Ако Вашият любим човек е активен и безразсъден характер, той със сигурност ще се зарадва на търсенето. Какъв подарък ще го очаква на финала, той все още не знае и такава интрига само ще увеличи удоволствието от процеса на намиране на подарък. Можете да организирате търсене както в апартамента, така и в града. В първия случай нека търсенето е съвсем просто, чисто символично. Но ако имате свободен уикенд, можете да отидете за подарък заедно. Времето, което прекарвате заедно е безценно. А незабравим бонус за този ден ще бъдат намерените бижута.

Десет в едно. Ако сте готови да „успите“ любим човек, така че той да не намери веднага подарък, а първо да се „помъчи“ малко, има печеливша опция. Вземете голяма кутия. Поставете някакъв подарък в нея и друга по-малка кутия. Ще включва също подарък и кутия. И така нататък, докато имате достатъчно подаръци и кутии. Подаръците могат да бъдат кафе, чаша, мека играчка, бутилка шампанско - всичко! В предпоследната кутия нека има подарък и най-малката, последна опаковка, а в нея - бижу. Има, разбира се, хора, на които тази идея със скриването на подарък в много кутии не се нрави, но ние сме сигурни, че крайния резултат ще е положителен. 

Писмо + подарък = неостаряваща и страхотна комбинация

Старият романтичен начин е да напишете писмо и да го поставите в плик заедно с купените бижута. Тук убивате два заека с един камък. Първо, Вашият любим човек ще бъде невероятно доволен да прочете онези красиви думи, които пишете в писмо. И второ, такава изненада - проста, но в същото време много неочаквана - определено ще остави трайни спомени. Единственият момент, който да вземете под внимание: не изпращайте писмо по пощата. Просто го поставете в пощенската си кутия и помолете любимия човек да я провери. Когато намери такова писмо, тя със сигурност ще бъде много щастлива.

Друг оригинален начин за поднасяне на подарък може да бъде изненада, която ... ще разочарова момичето. Но не бързайте. Представете си, че избирате топки за плетене за подарък на любимия човек. Тя плете ли? Толкова по-добре. Когато любимата, изпълнена с очаквания, отвори кутия с подарък и види вътре топки вълна, тя, разбира се, ще се разстрои. Но я посъветвайте да погледне по-отблизо ... Намирането на бижу в топка прежда ще бъде двойна радост за нея. Можете да изберете нещо друго за "разочароващия" подарък, това зависи от Вас. Но най-важното е, че радостта веднага идва след скръбта.

Трудно е да не се съгласим с факта, че „просто защото“ е най-добрата причина да направите подарък на любим човек. И ако връзката Ви е загубила силата си или обратното, тя едва започва. Ако искате да кажете „съжалявам“ или „благодаря“. Ако искате да направите определен ден незабравим. Ако искате да предизвикате усмивка на устните на любимия човек, не отлагайте. Поръчайте семпло бижу и изберете оригинален начин да го поднесете. Има шанс подобни действия да ви станат навик. И това е може би един от най-добрите навици в света!