Меню
Меню
Your Cart
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече

Комплекти бижута от стомана

Brand: SXY Jewellery Модел: SS202019
Елегантен дамски комплект с кожа и стомана, който е част от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Комплектът е изработен висококачествена кожа в кафяв цвят и медицинска стомана клас 316 L с розово златисто  PVD покритие, което няма да промени цвета си с времето...
148.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS2019024
 Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, изработен е от висококачествена медицинска стомана клас 316 L.Бижутата се предлагат, както в комплект, така и поотделно.дължина на колието - 50.0 см диаметър на обиците - 3.0 смширина на пръстена - 2.2 смдължи..
0.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202026
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и гривна. Моделът е с изрязана гравюра, която е много нежна и детайлна. Върху част от нея са поставени малки циркончета, които придават лек блясък. Обиците са на винт, а гривната е твърда. Комплектът е и..
174.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202041
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Комплектът е раздвижен с различни елементчета, върху които са инкрустирани с миниатюрни циркончета. Верижката е с класичека плетка, но се отличава с това, че на нея има малки топчета. Комплектът е изр..
108.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202025
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Моделът е интересен, изчистен, без камъни, с лек диамантиран ефект върху част от елементите му. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма да промени цвета си..
82.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202033
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, гривна и пръстен. Моделът е интересен, бляскав, но ненатрапчив, подходящ за официален повод или за спортно-елегантно облекло. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L,..
189.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202036
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Този модел е подходящ за спортно-елегантена визия или по-строго облекло, заради чистия си и изискан вид. Върху стоманените плочки са инркустирани съвсем малко на брой циркончета, които придават лек бл..
94.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202029
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и пръстен. Моделът е екзотичен и интересен, с индиански мотиви в цветен емайл и малки циркончета. Обиците са на кукичка. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L с ро..
153.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202037
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и пръстен. Моделът много нежен, а цветните кристали придават блясък и изящество. Обиците са на винт. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма да промени ц..
177.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202034
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, гривнa, обици и пръстен. Колието и гривната са твърди, но могат да се огъват и това улеснява много поставянето им. Моделът е семпъл с малки циркончета върху подвижните елементи. Обиците са на винт. Комплектът ..
214.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202013
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, гривна и пръстен. Моделът е семпъл, красив, обсипан с контрастиращи зелени кристалчета. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L със златисто  PVD покритие, което няма да п..
156.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS20206
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, гривна и обици. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L със златисто  PVD покритие, което няма да промени цвета си с времето. Моделът е изчистен, без циркони или други кам..
131.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202016
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Моделът е семпъл и нежен, а за интересния и оригинален вид допринася перличка в нестандартна форма. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L със златисто  PVD покр..
82.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS20207
 Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, гривна, пръстен и обици. Гривната е мека, което позволява лесно да бъде слагана и махана, а пръстенът е троен, като може да се носи на отделни пръсти или заедно.Комплектът е изработен от висококачествена ..
236.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202044
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Този модел е подходящ за спортно-елегантена визия или по-строго облекло, заради чистия си и изискан вид. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма ..
92.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202042
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и гривна. Моделът е нежен, с екзотична форма, наподобяваща плод от хлебно дърво. Обиците са на винт. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма да пром..
109.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202031
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие и гривна. Колието се състои от твърда (дълга) част и мека (къса) част с миниатюрни капковидни висулки. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма да промени цвета си с ..
138.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202039
Елегантен дамски комплект със сини камъни от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и гривна. Колието е дълго, което позволява да се носи и като двойно. Изработката е нежна и . Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма..
136.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202018
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от дълго колие и обици. Моделът е изключително оригинален, изискан и неповторм с мрежеста окраса, която придава много интересен вид на модела. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 ..
89.00 лв.
Купи
Brand: SXY Jewellery Модел: SS202035
Елегантен дамски комплект от колекцията на Bijoux Victoria, състоящ се от колие, обици и гривна. Моделът е изчистен, семпъл, без камъни с нежна гравюра. Обиците са на винт. Комплектът е изработен от висококачествена медицинска стомана клас 316 L, което няма да промени цвета си с ..
120.00 лв.
Купи
Показани 1 от 20 | 111 (6 Страници)