Меню
Меню
Your Cart
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки за по-удобна работа. Научете повече

Дамска гривна "Пеперуда" | SB0343

Дамска гривна
Дамска гривна
Дамска гривна
Дамска гривна
Дамска гривна "Пеперуда" | SB0343

Красива дамска гривна"Пеперуда", изработена от медицинска стомана клас 316 L с rose gold покритие и кристал.

Размери на гривната:

  • диаметър - 6,20 см. / 5,20 см.

С поръчката на Дамска гривна"Пеперуда" от магазина за бижута SXY Jewellery, получавате елегантна опаковка и сертификат с 2 мес. гаранция.

Разкошна дамска гривна "Пеперуда" – изящество във всяка детайл

Изтънчеността се крие в детайлите, а дамската гривна "Пеперуда" от колекцията на SXY Jewellery е тъкмо тази фина и стилна добавка, която всяка дама би желала. Представлява майсторска комбинация от качество и дизайн, тя се превръща в не просто аксесоар, а в символ на преобразяващата сила на красотата.

Неподражаема изработка от медицинска стомана клас 316L

Не всеки метал може да се превърне в изящно бижу. За реализирането на гривната "Пеперуда" е използвана медицинска стомана клас 316L, която се отличава с изключителната коорозионна устойчивост и хипоалергенни качества. Тя се препоръчва за хора с чувствителна кожа, като осигурява комфорт при носене без никакъв дискомфорт или негативни реакции. Изнасянето на този медицински клас стомана в контекст на бижутерията не е случаен избор, а доказателство за високите стандарти, които SXY Jewellery поставя пред своите изделия.

Изтънчен дизайн с rose gold покритие и сверкащ кристал

Сякаш взета от страниците на приказки, гривната "Пеперуда" събужда асоциации за нежност и трансформация. Rose gold покритието придава на този аксесоар топлота и блясък, които нежно допълват женската кожа, предавайки й усещане за лукс и изисканост. В съчетание с вградения кристал, който отразява светлината и добавя нотка драматизъм в образа, гривната несъмнено превръща носителката си в център на внимание.

Оптимални размери за елегантно носене

Вниманието към техническите спецификации е от съществено значение при дизайна на бижута. Гривната "Пеперуда" внимателно балансира между универсалния размер – с диаметър от 6,20 см, и по-малката обиколка – 5,20 см, уверяващ че тя ще пасне елегантно и удобно на ръката на всяка дама. Този разумен избор на размери изгражда гривната като идеален вариант, както за делови срещи, така и за специални поводи.

Ексклузивни предложения от SXY Jewellery

С всеки избор на дамска гривна "Пеперуда" от магазина за бижута SXY Jewellery, Вие инвестирате не само в своя стилен аксесоар, но и в своята увереност и изтънченост. А за да се почувствате специална още при получаването, ние осигуряваме елегантна опаковка и гаранция за качество и произход чрез придружаващия сертификат с 2 месеца гаранция. Откройте високата стойност, символизирана в тази бижутерийна красота, и дайте възможност на вашето уникално излъчване да грейне.

Бижутата на SXY Jewellery са създадени, за да донесат радост и самочувствие в ежедневието на всяка дама. С гривна "Пеперуда" вие не просто носите красота – вие я разпространявате наоколо себе си. Възползвайте се от това живописно украшение и внесете в своя стил елегантност, която не се среща на всеки ъгъл.

Превърнете "Пеперуда" в ваш символ на преобразяващото изящество.

  • Brand: SXY Jewellery
  • Модел: SB0343
  • Тегло: 50.00гр.
  • КОД: SB0343
55.00 лв.

Възможни варианти